zaterdag, 2. december 2006 - 19:26

Vermoorde vrouw in woning aangetroffen

Amsterdam

Zaterdagmiddag is rond 16.15 uur in een woning aan de Derkinderenstraat het stoffelijk overschot aangetroffen van een vrouw. Zij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. In verband met deze zaak werd een 34-jarige man gearresteerd en ingesloten.

Even na 16.00 uur meldde de verdachte zich bij een politiebureau. Hij verklaarde dat hij zijn vriendin iets had aangedaan, waarna agenten op het bewuste adres direct poolshoogte zijn gaan nemen. In de woning troffen zij het ontzielde lichaam aan van een vrouw. Zij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Forensisch Technische Onderzoekers hebben de woning uitgebreid op sporen onderzocht. Het onderzoeksteam wil, in het belang van het onderzoek, voorlopig niet meer kwijt dan dat het slachtoffer een 20-jarige vrouw is en dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Het team houdt er sterk rekening mee dat het misdrijf in de relationele sfeer heeft plaats gevonden. Nader onderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de juiste toedracht.
Provincie:
Tag(s):