dinsdag, 23. mei 2006 - 8:29

Vernieuwing entree Oostwal

Goes

Eind mei/begin juni begint de gemeente met de vernieuwing van de entree bij de Oostwal. De bestrating van de winkelstraten wordt vanaf de Gasthuisstraat in dezelfde stijl doorgetrokken, als een rode loper met aan de zijkanten grijs natuursteen. De loopstrook komt al slingerend voor de winkels te liggen, zodat de Oostwal een intiemer geheel wordt.

Voor de winkels komen honderdvijftig fietsparkeerplaatsen. Ze krijgen een plek onder een rij bomen en worden met groen afgeschermd van het parkeerterrein. Zo ontstaat een gezellige entree, die zowel aansluit bij het bestaande groen van de Oostvest als bij de winkelpromenades.

Bewoners en ondernemers in dit gebied ontvangen nog bericht over de start van de werkzaamheden. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website www.goes.nl onder de rubriek wonen/projecten/centrum. In de onlangs verschenen binnenstadsnieuwsbrief is ook meer informatie te vinden.

De nieuwsbrief is verkrijgbaar bij de receptie, op te vragen via telefoonnummer 24 96 00 of te downloaden via de website.
Provincie:
Tag(s):