dinsdag, 6. juni 2006 - 10:58

Veroorzaker ongeval Grathem aangehouden

Grathem

De politie heeft maandagavond een 35-jarige man uit Nederweert aangehouden die wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeval op Geneijgen in Grathem eerder die dag. Bij de aanrijding raakt in totaal drie personen gewond.

De politie vermoedt dat de man alcohol had gedronken en heeft een bloedproef laten afnemen. De uitslag daarvan is nog niet bekend. Van de verdachte is het rijbewijs ingevorderd. De man raakte licht gewond en werd na onderzoek in het ziekenhuis naar het politiebureau gebracht.

De man reed vermoedelijk op de verkeerde weghelft en botste frontaal tegen een 43-jarige automobiliste uit Kelpen. De vrouw werd door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd en daarna met diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie leek het erop dat er ook een kind letsel had opgelopen maar dat viel achteraf gelukkig mee. Er werd een traumahelikopter ingezet, maar de gewonden konden met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Beide voertuigen liepen zware schade op en het verkeer moest geruime tijd worden omgeleid. De politie heeft de zaak verder in onderzoek, de verdachte werd zondagavond weer in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):