dinsdag, 13. juni 2006 - 14:53

Verpleeghuis krijgt 'Bruin Café'

Bosch en Duin

Deze week opent verpleeghuis De Wijngaard in Bosch en Duin een bezoekersrestaurant. Tot nu toe konden bezoekers op gezette rijden een kopje koffie of thee met iets erbij nuttigen, op momenten dat in de grote zaal een petit restaurant werd gedraaid. Of men kon terecht in, wat tot voor kort alleen een personeelsrestaurant was.

Het nieuwe bezoekersrestaurant is ingericht als een ‘bruin café, compleet met lambrisering, haard en stamtafel. Het past bij de visie van De Wijngaard om het wonen in een verpleeghuis zo huiselijk mogelijk te maken en dicht aan te sluiten bij wat er thuis mogelijk was.

Op vrijdag 16 juni, om 15.30 uur, wordt het restaurant geopend. Gasten kunnen dan een kijkje nemen in het nieuwe restaurant en onder het genot van een hapje en een drankje de sfeer proeven die de nieuwe locatie uitademt. Het restaurant is daarna dagelijks geopend van half elf ’s morgens tot vijf uur ’s middags. Men kan er terecht voor een kopje koffie, een borreltje of een warme maaltijd. De warme maaltijd wordt geserveerd tussen 11.45 en 13.00 uur. De ruimte heeft openslaande deuren naar een buitenterras. Buiten de genoemde tijden is de ruimte te huur voor vergaderingen, verjaardagen en feesten.
Provincie:
Tag(s):