maandag, 16. oktober 2006 - 13:21

Verrassingsbezoek eindigt in politiecel

Hengelo

De politie kreeg zondag omstreeks 06.20 uur een melding dat er een persoon overlast bezorgde bij een woning aan de Paul Krugerstraat in Hengelo.

Politiemensen gingen ter plaatse en troffen daar de 54-jarige bewoner. Deze verklaarde dat hij even daarvoor een onbekende man met een stuk hout op zijn hoofd had geslagen, omdat die had geprobeerd op het balkon van de buurvrouw te klimmen. Toen de bewoner zijn voordeur opende om de man hierop aan te spreken liep de man dreigend op de bewoner af.

De 54-jarige bewoner kon de dronken man op afstand houden door hem met een stuk hout op zijn hoofd te slaan. Deze liep hierbij een hoofdwond op. Hij werd kwaad en vernielde een ruit en nam vervolgens de benen.

De agenten stelden een onderzoek in en troffen de gewonde verdachte aan bij het ziekenhuis in Hengelo. Na behandeling werd de man, een 25-jarige Hengelose militair, aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij werd voor verhoor ingesloten.

De verdachte had zijn vriend en vriendin in een dronken bui met een onverwacht bezoek aan de Paul Krugerstraat willen verrassen. Verder kon hij zich niets herinneren. De politie heeft de zaak overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.
Provincie:
Tag(s):