woensdag, 30. augustus 2006 - 13:36

Verstappen snelste op Silverstone

Jos Verstappen is vanochtend begonnen aan de voorbereiding van het tweede seizoen A1 Grand Prix. Verstappen en Racing for Holland, die het A1 Team Nederland runnen, zijn afgereisd naar Silverstone waar met veel andere landen een twee-daagse test gereden zal worden.

Het is zonnig weer in Silverstone en dat zal veel teams goed doen om veel bruikbare data te verzamelen om zo progressie te kunnen boeken. Er zijn ook enkele nieuwe gezichten te zien in de klasse. F1Today.nl heeft enkele foto's van de ochtendsessie, later zullen we met meer informatie komen betreffende tijden en enkele reacties van onder andere Jos Verstappen.

Chris van der Drift zal voor A1 Team Nieuw-Zeeland testen. Van der Drift is geboren in Nieuw-Zeeland en woont in Nederland en bezit beide paspoorten. Momenteel komt hij uit in het Europees Formule Renault kampioenschap.

Verstappen was vanochtend de snelste coureur op de baan voor Team Nederland en zette zijn snelste ronde neer in zijn 36e ronde op het korte circuit van Silverstone. Nieuw-Zeeland heeft een zesde tijd genoteerd met een 1:11.629.

1. Nederland - 1:10.763
2. Libanon - 1:11.159
3. Duitsland - 1:11.431
Categorie:
Tag(s):