woensdag, 2. augustus 2006 - 10:38

Verzekering voor Eccky baby's

Amsterdam

Ouders van een Eccky baby kunnen eindelijk opgelucht ademhalen. Vanaf nu is elke Eccky baby vanaf de geboorte verzekerd tegen zorg, schade en aansprakelijkheid. Het in maart geïntroduceerde online spel is immens populair in de doelgroep 10-35 jarigen. Verzekeraar OHRA biedt iedere Eccky gratis een pakket van zorg-, schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

Het online spel Eccky is in het voorjaar gelanceerd en kent inmiddels zo'n 300.000 geregistreerde gebruikers en meer dan 100.000 geboren Eccky's.

Omdat je nooit weet wat een Eccky kan overkomen is een adequaat verzekeringspakket niet overbodig. Per Eccky doneert Ohra 30 credits ter waarde van 30 eurocent die over 6 dagen als premie worden afgeschreven.

In het spel kunnen twee mensen samen een Eccky kindje maken en opvoeden. Het doel van het spel is een Eccky baby dagelijks op te voeden tot een gelukkige puber van 18 jaar. In de virtuele wereld kun je je eigen Eccky voeden, samen gamen, shoppen en nog veel meer. Dit alles gebeurt in de virtuele wereld van Eccky, toegankelijk via de website of rechtstreeks vanuit Windows Live Messenger.

OHRA heeft meerdere redenen om de wereld van de virtuele Eccky te verzekeren. Eccky simuleert het echte leven, inclusief karakter- en spraakontwikkeling, eet- en slaapbehoeften en met merken en producten uit de echte wereld. 'We willen vooral benadrukken hoe belangrijk het is jezelf, je gezin en je kinderen adequaat te verzekeren. Wij geloven erin dat je dat besef niet vroeg genoeg kunt stimuleren. Juist nu zien we dat jongeren regelmatig ontoereikend zijn verzekerd omdat zij vaak geen zin of interesse hebben om na te denken over de risico's in het leven. Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is daarom niet meer dan logisch, dat Eccky's direct ook goed verzekerd zijn', stelt Jaap Kooij, manager internet
marketinging bij OHRA.
Categorie:
Tag(s):