woensdag, 23. augustus 2006 - 23:34

Viduka bezorgt Chelsea eerste verlies

De competitie in Engeland is pas twee speelrondes onderweg, maar Chelsea heeft de eerste nederlaag al binnen. In de slotfase bleek Middlesbrough met 2-1 te sterk.

De landskampioen was door een doelpunt van Shevchenko op 0-1 gekomen en Chelsea, met Khalid Boulahrouz op de bank, Salomon Kalou in de basis en Arjen Robben niet eens bij de selectie, leek de wedstrijd simpel uit te spelen.

Totdat verdediger Pogatetz tien minuten voor tijd de 1-1 binnenwerkte en Mark Viduka in de slotminuut voor de verrassende overwinning zorgde.

Manchester United profiteerde van het dure puntverlies. ManU won overtuigend met 0-3 bij Charlton Athletic door goals van Darren Fletcher, Louis Saha en Ole Gunnar Solskjaer.

The Mancunians staan nu in de Premier League aan kop met zes punten uit twee duels. Achtervolger is Portsmouth, dat met 0-0 gelijkspeelde bij Manchester City. Portsmouth heeft net als West Ham (kwam gisteren in actie), Bolton Wanderers (1-1 tegen Fulham), Aston Villa (2-1 winst tegen Reading) en Everton (1-1 bij Blackburn Rovers) vier punten uit twee wedstrijden.

Middlesbrough won pas voor het eerst en staat negende.
Categorie:
Tag(s):