dinsdag, 25. juli 2006 - 21:30

Vier kinderen gewond bij aanrijding met boom

Grathem

Bij een eenzijdig ongeval op de Napoleonsweg ter hoogte van Grathem heeft dinsdagmiddag een 10-jarige jonge ernstig hoofdletsel opgelopen. Hij is met de traumahelikopter overgebracht naar Maastricht. Zijn 7-jarige zusje werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

De twee kinderen zaten samen met een 7-jarige jongen en zijn 6-jarige zusje op de achterbank van het voertuig dat werd bestuurd door de vader van de 10-jarige jongen. De man stuurde plotseling door onbekende oorzaak naar links, waardoor de auto links van de weg frontaal tegen een boom botste.

Het jongetje van zeven is naar het ziekenhuis van Roermond overgebracht en zijn zusje naar Sittard. Ook de bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis in Weert.

Alle inzittende droegen geen autogordel, zo meldt de politie. Van de 50-jarige man zal een bloedproef worden afgenomen, om te achterhalen of hij het voertuig onder invloed bestuurde. De politie doet een onderzoek naar de staat van de auto en onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):