donderdag, 4. mei 2006 - 22:12

Vijf aanhoudingen bij hennepactie

Deventer

Woensdagmorgen werd door de politie in Deventer een hennepactie gehouden. Daarbij zijn in zes woningen hennepplantages aangetroffen, met in totaal 1030 planten.
In een aantal gevallen was sprake van illegaal stroomverbruik. Alle plantages werden geruimd en vernietigd.

In een woning aan het Spijkerpad werd een plantage met 415 planten aangetroffen. Er bleek sprake te zijn van diefstal van stroom. In de woning werd een 39-jarige man aangehouden.

In de Putmanstraat werd op zolder een plantage met 272 planten aangetroffen. Ook hier was sprake van diefstal van stroom. In de woning was niemand aanwezig.

Op de zolder van een woning aan de Bronsinklaan werd ook een plantage aangetroffen. Er stonden 168 planten en ook hier werd de stroom weer buiten de meter afgenomen. In de woning werden een 43-jarige man en een 34-jarige vrouw aangehouden.

In de Gerard ter Borchdwarsstraat werd in een woning een plantage met 138 planten aangetroffen. Hier was geen sprake van diefstal van stroom en er waren geen verdachten in de woning aanwezig.

In de slaapkamer van een woning aan de Korte Noordenbergstraat werd een kwekerij met 33 planten gevonden. Hier werd de stroom niet illegaal afgenomen. Een 37-jarige man en een 15-jarig meisje die in de woning aanwezig waren werden aangehouden.

Tenslotte werd in een schuur bij een woning aan de Tabaksdwarsstraat een plantage aangetroffen. Hier stonden slechts 4 planten. Er was geen sprake van diefstal van stroom en er waren geen verdachten in de woning aanwezig. Alle plantages zijn geruimd. De verdachten zijn allemaal na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.
Provincie:
Tag(s):