donderdag, 14. december 2006 - 22:24

Vijf arrestaties na ontvoering peuter

Middelburg

Politie en Justitie in Zeeland zijn een onderzoek gestart nadat drie mannen donderdagochtend een peuter van 1,5 jaar oud hadden ontvoerd. De bedreiging en ontvoering vonden plaats op het perron van het NS-station in Middelburg. In de loop van de avond zijn er 5 verdachten aangehouden. Dit heeft de politie donderdagavond bekend gemaakt.

Bij het treffen op het perron waren twee kinderen aanwezig. Na de bedreiging hebben de drie mannen het jongetje van 1,5 jaar oud, met onbekende bestemming meegenomen. Politie en Justitie hebben vervolgens een crisisteam geformeerd om het kind terug te vinden en de verdachten aan te houden.

Het jongetje werd donderdagavond, omstreeks 19.30 uur, teruggevonden in de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Alle aanwezigen in het pand, een 23-jarige man uit Vlissingen en twee vrouwen uit Vlissingen, van 32 en 55 jaar, zijn hierbij aangehouden. Omdat bij deze ontvoering vermoedelijk nog meer mensen betrokken waren, zijn later op de avond nog twee mannen in Vlissingen aangehouden, van 31 en 52 jaar, beiden uit Vlissingen.

Politie en Justitie stellen nu een nader onderzoek in naar de ontvoeringszaak.
Provincie:
Tag(s):