zaterdag, 14. oktober 2006 - 16:56

Vijf zwaargewonden bij verkeersongeval

Beek en Donk

Bij een verkeersongeval op de N279 onder Beek en Donk zijn zaterdagmorgen rond 8.30 uur vijf personen gewond geraakt. Twee personen moesten door de brandweer uit de wrakstukken worden bevrijd.

Een auto met daarin een 20-jarige vrouw en een 22-jarige man, beiden uit Gemert, reed over de N279 uit de richting Veghel. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam in de rechterberm terecht. Na een stuurcorrectie kwam de auto weer op de weg en schoof naar de linkerweghelft, waar hij in botsing kwam met tegemoetkomende auto met daarin drie mannen.

De man en vrouw uit Gemert moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. Een traumahelikopter en enkele ambulances waren ter plaatse. De vrouw werd met hersenletsel en een gebroken bekken naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gevlogen. Haar toestand is kritiek. De man uit Gemert werd met een gekneusde long naar het ziekenhuis in Geldrop vervoerd.

In de andere auto zaten drie Helmonders van 33, 44 en 57 jaar oud. De 33-jarige bestuurder werd met een gebroken knie naar het ziekenhuis in Helmond gebracht en de 44-jarige man ging naar hetzelfde ziekenhuis met een scheurtje in zijn wervelkolom. De 57-jarige werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Eindhoven overgebracht.
Provincie:
Tag(s):