dinsdag, 20. juni 2006 - 16:54

Vijftal mishandelt bellende vrouw

Nijmegen

Maandagmiddag omstreeks 12:00 uur is een 40-jarige vrouw door drie jongens en twee meisjes mishandeld bij een telefooncel op Plein 1944 in Nijmegen. De vrouw stond daar te bellen toen zij zonder enige aanleiding agressief werd toegesproken door twee voor haar totaal onbekende jongens.

Zij riepen haar toe dat zij nog geld schuldig zou zijn aan de jongens. Vervolgens pakte één van de jongens haar boekje met telefoonnummers af. Toen de 40-jarige vrouw haar boekje terug eiste kwamen er nog een jongen en twee meisjes bij die de twee jongens blijkbaar kenden.

De vrouw werd naar eigen zeggen door het groepje geslagen en geschopt en aan de haren getrokken. Een omstander hielp de vrouw en vroeg de groep te stoppen. Het groepje nam vervolgens de bus om zich uit de voeten te maken.

Toen de politie kwam hebben zij, op aanwijzingen van omstanders, de lijnbus op de Industrieweg in Nijmegen staande gehouden. Het vijftal bleek inderdaad in de bus te zitten waar de politie ze vervolgens heeft aangehouden.
De groep jongeren, in leeftijd variërend tussen 14 en 18 jaar, is aangehouden voor openlijke geweldpleging en meegenomen naar het politiebureau.
Provincie:
Tag(s):