zondag, 12. november 2006 - 19:46

Vitesse boekt goede zege op FC Utrecht

Vitesse heeft het zelfvertrouwen tegen FC Utrecht opgevijzeld met een goede en verdiende 4-2 zege. De ploeg van trainer Aad de Mos begon fel aan het duel tegen de Utrechters, dit resulteerde in de zevende minuut al tot de openingstreffer van Etienne Esajas.

Vitesse kwam via een schitterende vrije trap van Onur Kaya zelfs op 2-0 en de Arnhemmers leken op rozen te zitten.

Na de rust schoot Sansoni treffer nummer drie achter Utrecht-goalie Michel Vorm, maar de zege kwam nog bijna in gevaar. Utrecht wist via Kopteff en Nelisse de achterstand te verkleinen tot één doelpunt. De ploeg van Booy leek op een gelijkspel af te stevenen, maar Danko Lazovic maakte aan die illusie een einde. De Servier schoot vanaf elfmeter uit een zelf versierde strafschop raak en bepaalde de eindstand op 4-2.