woensdag, 10. mei 2006 - 17:33

Viva vrouwen willen van elkaar winnen

Den Haag

Viva vrouwen kunnen sinds kort de strijd met elkaar aangaan in de nieuwe online games sectie op de Viva website. Het tijdschrift komt daarmee tegemoet aan de wens van een grote groep lezeres. In 2005 werd na een enquête geconstateerd, dat online games hoog op het verlanglijstje stonden van bezoekers van de Viva website.

De games sectie wordt verzorgd door SkillHill, de enige Nederlandse aanbieder van online behendigheidsspelletjes die in competitieverband tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Bovendien valt er voor de competitief ingestelde Viva vrouwen echt iets te winnen. In alle SkillHill-spelletjes kan ook om geld gespeeld worden.

Vivienne Werner van Viva: � Viva is bezig met een restyling. Het blad gaat er binnenkort anders uitzien en dat geldt ook voor de website. Als onderdeel van de vernieuwing is nu ook de nieuwe spelletjes sectie toegevoegd. Wij verwachten er veel van, want vrouwen en zeker ook de Viva lezeressen, zijn enthousiaste speelsters van online behendigheidsspelletjes. De spellen zijn in de eerste plaats een vorm van ontspanning, maar voor Viva lezeressen is vooral ook het competitieve element belangrijk.

Dat is ook de reden dat we voor een samenwerking met SkillHill hebben gekozen. Bezoekers van de Viva site houden zich in het online forum intensief met elkaar bezig. Het wordt daarom belangrijk gevonden dat spelletjes tegen elkaar gespeeld kunnen worden en dat er daarbij echt iets op het spel staat. Viva vrouwen spelen om te winnen!�
Provincie:
Tag(s):