zondag, 3. december 2006 - 21:10

Voetballer breekt schedel en oogkassen tegenspeler

Oud-Beijerland

Een 33-jarige man uit Oud-Beijerland is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt tijdens een voetbalwedstrijd tussen een elftal uit Oud-Beijerland en een elftal uit Bolnes. Het slachtoffer ligt met hoofdletsel in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Zijn schedel is op meerdere plaatsen gebroken/gescheurd en beide oogkassen en zijn neus zijn gebroken. Hij is buiten levensgevaar, zo meldt de politie.

Tijdens de wedstrijd ontstond er een conflict tussen het slachtoffer en een speler van de tegenpartij. De aanleiding zou liggen in een ander opstootje in het veld waar de 33-jarige wat van zei tegen de scheidsrechter. Het slachtoffer kreeg een kopstoot waardoor hij op de grond viel. Daarna volgde een harde trap tegen het hoofd van het slachtoffer.

De hulpdiensten ambulance en politie werden direct ingeschakeld. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Door omstanders werd getracht de verdachte vast te houden in afwachting van de politie. De man wist echter weg te komen en vluchtte met een auto.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar deze man. Er wordt met 8 rechercheurs aan de zaak gewerkt. De identiteit van de verdachte is bekend. Hij wordt dringend verzocht zich zo spoedig mogelijk te melden bij de politie.
Provincie:
Tag(s):