vrijdag, 25. augustus 2006 - 19:24

Volledige afsluiting N271 tussen Well en Bergen

Het verkeer op de N271 tussen Venlo en Nijmegen krijgt vanaf maandag 28 augustus tussen Well en Bergen in beide richtingen met een volledige afsluiting te maken in verband met wegwerkzaamheden. De Provincie Limburg start dan met grootschalige onderhoudsmaatregelen aan de provinciale wegen in en rond Well.

Deze bestaan onder andere uit de aanleg van een rotonde op de aansluiting van de N270 op de N271 ter hoogte van Well, het aanleggen van middengeleiders ter hoogte van de Wezerweg en de Kasteellaan in Well, groot onderhoud aan de Koninginnebrug over de Maas en onderhoudsmaatregelen op diverse wegvakken waaronder de N271 ter hoogte van Wellerlooi en de N270 tussen Oostrum en Wanssum.

De werkzaamheden beginnen maandag tussen de Wezerweg in Well en de verkeerslichten in Bergen. De N271 zal hier volgens de planning tot 10 september aanstaande afgesloten zijn. Het noord-zuid verkeer krijgt te maken met een tweetal omleidingen. Het doorgaande verkeer wordt omgeleidt via de A77, A73 en de A67. Het plaatselijke verkeer krijgt een omleiding via de Wezerweg, Ceresweg, Gochsedijk, Horsterbeekweg, Bleijenbeek, Rimpelt en de Eckeltsedijk in Afferden.

De lijndiensten van de Hermes zullen een alternatieve route volgen via Well, Aijen en Oud-Bergen. Het (brom)fietsverkeer daarentegen kan normaal gebruik blijven maken van de (brom)fietspaden. Hulpdiensten zoals het ambulancevervoer hoeven bij calamiteiten niet om te rijden. Zij mogen met verminderde snelheid het werkvak passeren.

In het werkvak liggende winkels en bedrijven zijn, weliswaar moeilijker of via een lokale omleiding, normaal bereikbaar.
Provincie:
Tag(s):