zondag, 16. juli 2006 - 21:31

Volleyballers met elkaar op de vuist

Erm

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee deelnemers aan het beachvolleybaltoernooi op het Ermerstrand aan de Steenbakkersweg gewond geraakt. Eén van de deelnemers een 21 – jarige man afkomstig uit Groningen overnachte met zijn ploeg op het Ermerstrand en kreeg onenigheid met een andere speler. Nadat beide heren hierna elkaar de hand hadden gedrukt leek alles vergeven en vergeten.

Totdat de man uit Groningen terug naar zijn tent wilde lopen en hij van een 26 – jarige man uit Musselkanaal een elleboogstoot op zijn neus kreeg. Toen het slachtoffer met zijn vriendin om uitleg vroeg sloeg een onbekende man zijn 20 – jarige vriend afkomstig uit Assen met een lege fles op het hoofd.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de neus van de Groninger gebroken te zijn en moest hij worden opgenomen in het Scheperziekenhuis in Emmen. Bij de man uit Assen werd een gebroken kaak, doorgesneden kaakzenuw, zware hersenschudding en een losse kies geconstateerd. Hij is overgebracht naar het UMCG.

De man uit Musselkanaal en een 25 – jarige man uit Emmen zijn als verdachten aangehouden en ingesloten. Na onderzoek werd de man uit Emmen in vrijheid gesteld omdat zijn aandeel in de vechtpartij niet aangetoond kon worden. De man uit Musselkanaal blijft voorlopig vast zitten.
Provincie:
Tag(s):