donderdag, 5. oktober 2006 - 13:12

Volop belangstelling voor De Ceulaer

Volgens de Belgische krant Het Belang van Limburg staat Benjamin de Ceulaer in de belangstelling van RKC, NAC, FC Twente, Willem II en Sampdoria. De Feyenoorder kreeg deze week te horen dat hij mag uitkijken naar een andere club. Maar aan een andere club denkt de Belg nog niet.

"Daar ga ik nu nog niet te veel aan denken," aldus De Ceulaer. "Ik probeer me zo goed mogelijk te amuseren bij Feyenoord en hoop dat er straks een mooie club uit de bus valt." De Ceulaer begon goed in De Kuip, maar raakte na twee wedstrijden zijn basisplaats kwijt. De laatste weken voetbalt hij alleen nog bij Jong Feyenoord.

Zijn zaakwaarnemer Tonny Dullers kan zich niet vinden in het beleid van Erwin Koeman. "Koeman stelde dat hij Benji had aangegeven dat hij minder zou spelen. En dat Benji op 31 augustus aangaf dat hij niet op een aanbod van een andere Nederlandse club wou ingaan. Dat is niet fair. Koeman zette ons voor het blok: hij liet welgeteld 36 uur voor het verstrijken van de transferperiode weten dat Benji weg moest. En hij bracht met RKC zelf een nieuwe club aan. Dat is niet correct, we werden op die manier voor voldongen feiten geplaatst. Daarom weigerden we over een transfer te praten."
Categorie:
Tag(s):