maandag, 17. juli 2006 - 22:20

Voor jong en oud; eerste editie Thialf familiedagen

Heerenveen

‘Het belooft een groots en jaarlijks terugkerend evenement te worden’. Dit zijn de woorden van de organisatie van de Thialf Familiedagen. ‘Eindelijk is er een beurs die zowel voor de kinderen als de ouders leuk is om te bezoeken’.

Op 8, 9 en 10 september van dit jaar verwacht de organisatie dat duizenden gezinnen naar Thialf gaan om de allereerste Thialf Familiedag bij te wonen. De organisatie heeft gewerkt aan een beurs die jong en oud iets te bieden heeft. Temeer daar er zeer gerenommeerde bedrijven vol enthousiasme een bijdrage leveren aan het slagen van dit unieke evenement.

Ondermeer zijn SC Heerenveen (met voetbal clinic’s in de ijshockeyhal), Nelleke Mulder Image en Styling (verzorgen ter plekke een volledige metamorfose), het rijden op quads en Funbuggy’s, Radio Waterstad FM, etcetera.

Er zal zelfs onder de bezoekers een jaar lang gratis rijden in een Smart worden verloot door Vaarland auto’s. En er is onder leiding van Eventsgroep uit Leek een volledig spel- en animatieprogramma voor de jeugd alsmede een heel gameplein voor de oudere jeugd.

Voor meer informatie:
www.Thialffamiliedagen.nl
Provincie:
Tag(s):