zaterdag, 1. april 2006 - 10:01

Voorjaars- en Paasmarkt op Landgoed Oostbroek

De Bilt

Stichting Het Utrechts Landschap organiseert op zaterdag 1 april een voorjaars- en paasmarkt op Landgoed Oostbroek. Van 10.00 – 16.00 uur is er voor jong en oud van alles te beleven. Kom genieten en ervaar een verrassend voorjaar!
Op deze gevarieerde markt is er een ruim aanbod van activiteiten. In ’t Winkeltje zijn bijzondere cadeau artikelen, een ruim assortiment nestkastjes, houten speelgoed en heerlijke natuurvriendelijke en biologische (streek)producten verkrijgbaar.

Sinds kort is de collectie aangevuld met bijzondere jams en chutneys van HebBes en is wildernisvlees te bestellen, afkomstig van grote grazers uit de natuurgebieden.
Buiten kunnen de kinderen zich vermaken met eieren zoeken, stokbrood bakken, beschilderen van eieren en diverse knutselactiviteiten. Voor volwassenen is er een demonstratie “werken met oliepastel, krijt en vilt�, waarbij u zich alvast kunt oriënteren op een creatieve workshop. Op ons terras kunt u lekker even bijkomen onder het genot van een kop Oostbroekse kippensoep, koffie, thee, of een beker biologische fruitsap, en patisserie van De Veldkeuken van landgoed Amelisweerd. Kortom voor elk wat wils! Een wandeling over het landgoed zal ook tijdens deze paasmarkt nog wel een winterse tintje hebben. Het voorjaar op landgoed Oostbroek begint met heel veel sneeuwklokjes.


De voorjaars- en paasmarkt is voor iedereen gratis toegankelijk. U kunt de Oranjerie van landgoed Oostbroek vinden aan de Bunnikseweg 45A te De Bilt, achter het Universitair Medisch Centrum (UMC) en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).
Provincie:
Tag(s):