woensdag, 20. december 2006 - 10:02

Voorspoed in Nederland dankzij Maharishi-effect

Vlodrop

De voorspoed in Nederland is mede te danken aan het Mararishi-effect. Dit meldt de Maharishi European Research University in Vlodrop. In april dit jaar gaf Raja Willem het startsein voor een groep van 400 mensen op de campus in Vlodrop die door middel van Transcendente Meditatie van Nederland een glorierijk land konden maken, waardoor negatieve ontwikkelingen minder greep op de mensen zouden krijgen.

De werkwijze van deze groep bestaat uit beoefening van krachtige meditatietechnieken waaronder het Yogisch vliegen. Sindsdien gaat het beter met Nederland op o.a economisch vlak en vermindering van de criminaliteit volgens de Maharishi aanhangers.

Dat Nederland weer behoort tot de economische kopgroep van Europa laat zien dat het herstel niet louter het gevolg is van de internationale economie. Door de onoverwinlijkheidsgroep van 400 is er een gunstige voedingsbodem ontstaan waarin het hervormingsbeleid heeft kunnen ontkiemen. Volgens de Maharishi-organisatie heet het: "De coherentie is toegenomen met als gevolg dat de neuzen in dezelfde richting staan."

Deze opmerkelijke positieve ontwikkelingen, die feitelijk geen aanwijsbare oorzaak hebben, dragen bij aan een structurele versterking van de Nederlandse economie, onze veiligheid en ons welbehagen. Raja Willem heeft deze ontwikkeling twaalf maanden geleden voorspeld.
Provincie:
Tag(s):