vrijdag, 3. november 2006 - 9:30

Vrachtwagen verliest lading: auto beschadigd

Zutphen

De auto van een 66-jarige man uit Brummen raakte op woensdagmiddag beschadigd als gevolg van afvallende lading van een vrachtwagen. Het incident deed zich voor op de N 348. De vrachtwagenchauffeur heeft vermoedelijk niets gemerkt en is doorgereden.

De politie kreeg omstreeks 14.40 uur een melding dat er op de N 348 ter hoogte van de nieuw IJsselbrug een ongeluk was gebeurd door afvallende lading en is vervolgens ter plaatse gegaan.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de 66-jarige man op de N348 richting Zutphen reed. Daar kwam hem een rode vrachtwagen tegemoet. Op het moment dat ze elkaar passeerden, verloor de vrachtwagen een grote rol gaas/isolatiemateriaal.

De rol kwam voor de auto terecht, maar de Brummenaar slaagde er niet meer in om deze te ontwijken. Hierdoor raakte zijn auto beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Vooralsnog is niet bekend wie de vrachtwagen bestuurde. De vrachtwagenchauffeur heeft vermoedelijk niets gemerkt en is doorgereden richting Brummen. De politie hoopt dat de chauffeur van de desbetreffende vrachtwagen zich alsnog meldt, zodat de zaak correct kan worden afgehandeld.
Provincie:
Tag(s):