donderdag, 16. november 2006 - 23:35

Vreemde man

Lochem

De schoolleiding van het Staring College in Lochem heeft in overleg met de wijkagent een brief aan leerlingen meegegeven om hen op een man te attenderen die leerlingen van de school lastig valt.

De school heeft contact met de wijkagent gezocht toen er onlangs signalen waren dat twee leerlingen bij de bushalte aan de Zutphenseweg, vlakbij de school, waren aangesproken door een onbekende man in een auto. De man bood de meisjes een lift aan en was nogal aanhoudend ondanks het feit dat zij aangaven geen gebruik van het aanbod te willen maken.

Het gebeurde is vervolgens binnen de school besproken en toen bleken nog enkele leerlingen en zelfs een docente op soortgelijke wijze te zijn benaderd. Dit alles vond plaats in de periode september/begin november en in alle gevallen stond men alleen bij de bushalte ter hoogte van het zwembad.

Aangezien het gebeurde voor onrust onder de leerlingen zorgt en het kennelijk geen incident betreft, is ervoor gekozen de leerlingen van het gebeurde op de hoogte te brengen.

De politie heeft inmiddels een signalement van de man die in een zilverkleurige stationwagon rijdt. Hij is tussen de 50 en 65 jaar, heeft grijzend haar aan de zijkanten van z’n hoofd en bovenop kaal.
Provincie:
Tag(s):