woensdag, 18. januari 2006 - 13:13

Vreven verwijderd uit selectie

Stijn Vreven maakt per heden geen onderdeel meer uit van de eerste selectie van Vitesse. Dat is de uitkomst van een persoonlijk gesprek tussen de verdediger en de leiding van Vitesse. Hij werd begin oktober al een keer verwijderd uit de selectie, maar dat was maar van korte duur. Dit lijkt een stuk serieuzer.

"Wij hebben het gevoel dat de relatie tussen Vreven en Vitesse niet meer te herstellen is. Dan moet je in het belang van de club ook vervelende beslissingen nemen", aldus directeur Paul van der Kraan van Vitesse. "Stijn heeft zich in het veld altijd voor honderd procent ingezet, het is daarom des te betreurenswaardiger dat het daarbuiten niet goed liep. Wij staan voor een belangrijke periode in de competitie en dan is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde richting op wijzen."

Vitesse benadrukt dat zich nog geen club voor Vreven heeft gemeld, maar in Café de Sport vertelde hij dat hij naar Cyprus kon. AEK Athene en Lierse SK hebben ook interesse getoond. 'Op korte termijn praten wij verder met Stijn en zijn zaakwaarnemer. We zullen dan bekijken wat de mogelijkheden voor hem zijn en onder welke voorwaarden hij mag vertrekken. Daar wil ik nu nog niet op vooruit lopen.'

Stijn Vreven zal vanaf volgende week maandag met de tweede selectie van Vitesse meetrainen.
Categorie:
Tag(s):