dinsdag, 21. februari 2006 - 10:18

Vrouw (65) komt om het leven bij verkeersongeval

Ossendrecht

Een 65-jarige vrouw uit Bergen op Zoom is maandagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval aan de Putseweg. Haar 39-jarige zoon uit Bergen op Zoom bestuurde de auto, waarin zij op de achterbank zat. De 38-jarige vriendin van de man bevond zich op de passagiersstoel, haar 7-jarige en haar 12-jarige dochter zaten achterin naast het slachtoffer. De man is overgebracht naar het Lievensbergziekenhuis, waar hij op de afdeling intensive care ligt.

De beide meisjes raakten licht gewond en zijn eveneens naar het Lievensbergziekenhuis overgebracht. Hun moeder is naar het ziekenhuis in Antwerpen vervoerd en daar opgenomen. Over de aard van hun verwondingen is verder bij de politie niets bekend.

De auto, waarin de vijf zich bevonden, was afkomstig uit de richting Hoogerheide en reed rechtdoor op de Putseweg. Een 59-jarige vrachtwagenbestuurder uit Ossendrecht, die vanuit de richting Putte kwam en ter hoogte van het Puts Molentje linksaf wilde slaan, heeft hen vermoedelijk over het hoofd gezien. Door medewerkers van de Inspectie Verkeer en Waterstaat zal een onderzoek worden ingesteld op grond van het Rijtijdenbesluit.

Politiemensen van de Verkeersongevallenanalyse hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak. De Putseweg is urenlang afgesloten geweest voor alle verkeer.
Provincie:
Tag(s):