zaterdag, 8. juli 2006 - 15:20

Vrouw aangereden, man geslagen

Kampen

Een 61-jarige inwoonster van Kampen heeft donderdag aangifte gedaan van mishandeling. De vrouw liep donderdagmiddag rond 16.20 uur met haar echtgenoot in het voetgangersgebied van de Koldenhovensteeg in Kampen. Ondanks dit voetgangersdomein, werd ze ondersteboven gereden door een van achteren naderende fietser.

Deze onbekende fietser, fietste tussen de echtelieden door en botste hierbij tegen de vrouw die daardoor ten val kwam. Zij liep door de val enkele schaafwonden en een pijnlijke pols op. Ook raakte door de val haar bril beschadigd.

Toen haar echtgenoot commentaar leverde op het gedrag van deze fietser, smeet deze zijn fiets op de grond en gaf de echtgenoot een vuistslag in zijn gezicht, waarna de man er vandoor ging.

De onbekende fietser is een man tussen de 25 en 30 jaar, ca. 1,75 m lang met een licht getinte huidskleur, kort zwart haar en een stevig postuur. Hij droeg een zwart shirt zonder mouwen (haltermodel), een lichte broek en fietste op een opvallende oranje fiets met een bagagedrager aan de voorzijde.

Eenieder die informatie over dit voorval of de onbekende fietser kan leveren, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):