maandag, 11. december 2006 - 22:48

Vrouw dood in tuin aangetroffen

Sliedrecht

In de tuin van een woning aan de Douwes Dekkerstraat in Sliedrecht is maandagmiddag het levenloze lichaam van een 36-jarige vrouw aangetroffen. De politie gaat er vanuit dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen.

Rond 17.30 uur kreeg de politie de melding dat zich in de woning mogelijk een ernstige mishandeling had plaatsgevonden. Aangekomen bij de woning troffen de agenten naast het slachtoffer, ook de 38-jarige echtgenoot aan. Hij werd direct aangehouden. Het slachtoffer was op dat moment zwaar gewond en mogelijk al overleden. En ambulance is nog ter plaatse gekomen, maar hulp mocht niet meer baten.

De politie kan nog niet melden hoe de vrouw om het leven is gekomen. Er is direct een buurtonderzoek en technisch onderzoek gestart.

Het echtpaar heeft drie kinderen in de leeftijd van 9, 11 en 13 jaar. Het is niet bekend of zij op het bewuste moment thuis waren en/of zij getuige waren van wat zich daar heeft afgespeeld. De kinderen zijn door familie opgevangen. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.
Provincie:
Tag(s):