donderdag, 16. maart 2006 - 17:22

Vrouw in arm gebeten

Hengelo

Naar nu pas bekend is geworden heeft er op donderdag 9 maart een mishandeling plaatsgevonden op de Oude Bornseweg in Hengelo. Een 72 jarige Hengelose fietste die dag tussen 14.00 en 15.00 uur op de Sloetsweg in de richting van de Oude Bornseweg. Met haar fietste een grote groep jeugdigen in dezelfde richting. Deze groep sloeg op de kruising met de Oude Bornseweg rechts af. De 72 jarige sloeg op deze kruising links af.

Net in de bocht voelde ze pijn aan haar arm. Ze zag dat er een jongeman op een fiets naast haar was komen rijden en dat deze jongeman zijn tanden in haar arm zette. Meteen daarna liet de jongeman weer los, keek haar agressief aan en verdween toen uit haar zicht. Vermoedelijk heeft deze jongeman zich bij eerder genoemde groep aangesloten, die in de richting van de Leefsmastraat fietste.

De 72 jarige was erg geschrokken van het voorval en deed pas na overleg met familie op woensdag 15 maart aangifte van mishandeling. De vrouw hield aan het voorval enkele dagen een pijnlijke arm over.

De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):