vrijdag, 25. augustus 2006 - 19:10

Vrouw lastiggevallen, politie zoekt getuigen

Almelo

Een 19 jarige vrouw uit Albergen werd donderdagmiddag omstreeks ongeveer 17.00 uur in de fietstunnel van de Kolthofsingel onder de van Rechteren Limpurgsingel in Almelo lastig gevallen door een man op een fiets. Zij fietste over het fietspad van de Kolthofsingel en kwam uit de richting van de Aalderinkshoek. Bij het fietserverkeerslicht ter hoogte van de bosrand haalde zij een man op een fiets in.

Toen ze bij de Tijhoflaan de Kolthofsingel overstak, bemerkte ze dat de man vlak achter haar fietste. In de fietstunnel betastte de man haar. Doordat de sturen van hun beider fietsen elkaar raakten kwamen ze ten val, waarop de man haar opnieuw vastpakte. Door hem te slaan en hard in de linkeronderarm van de man te bijten liet deze los en fietste hij de tunnel uit in de richting van de Tijhoflaan. De 19-jarige is daarop naar huis gefietst en heeft daar de politie gebeld.

Het signalement van de man luidt:
Blanke man, leeftijd begin 20 jaar. Lengte ongeveer 1.70 m. Verder een normaal postuur, smal gezicht en kort stekelig donkerbruin haar. Hij ging gekleed in een zogenaamde houthakkers shirt/jas, donker en lichtblauw geblokt, een blauwe broek met zakken aan de zijkant, vermoedelijk een werkbroek, en lage donkerbruine schoenen.

Uiteraard wil de politie graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben en wellicht iets meer over deze dader kunnen vertellen. In het bijzonder zoekt de politie contact met twee passanten, een vrouw en een kind die vermoedelijk niet bij elkaar hoorden, maar die op het moment dat de dader de tunnel uitfietste hem tegemoet reden.

U kunt bellen met de afdeling jeugd en zedenzaken van de politie Twente in Almelo, te bereiken onder het bekende nummer 0900-8844. Mocht u de dader kennen en de dader kent u ook, bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):