zaterdag, 13. mei 2006 - 20:27

Vrouw met geweld beroofd

Dieren

Een 26-jarige vrouw uit de gemeente Zevenaar is donderdag-avond het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving in Dieren. Dat gebeurde omstreeks elf uur op de Wilhelminaweg, nabij de Noorder Parallelweg. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep volgens haar verklaring rond elf uur over straat vanaf de Wilhelminaweg richting NS-station. Nabij de Noorder Parallelweg werd ze vervolgens door drie onbekende mannen bedreigd met een steekwapen, waarna er geld, een mobiele telefoon en een MP3-speler werd buitgemaakt. Vervolgens vluchtte het trio weg de Noorder Parallelweg op. De vrouw was daarbij niet gewond geraakt.

Signalementen
Volgens het slachtoffer zou het gaan om drie mannen met een getinte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, twee van hen hadden een tenger postuur, de ander had een normaal postuur. Een van de daders zou een petje of hoofddoek gedragen hebben. De drie droegen voornamelijk donkere kleding en hadden allen kort zwart haar. Verder bleek dat één van hen op de fiets was, de andere twee waren te voet.

Mogelijk zijn er getuigen van het voorval geweest of zijn er personen die meer informatie hebben over de beroving. Belt u dan met de politie unit IJsselwaarden in Velp via 0900-8844. Kent u de daders maar kennen zij u ook? Bel dan anoniem met Meld Misdaad Anoniem van 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):