zondag, 16. april 2006 - 17:21

Vrouw ontsnapt aan ontvoerders

Eindhoven

Zaterdagmorgen rond 5.00 uur hebben inzittenden van een personenauto op de Heezerweg in Eindhoven een 28-jarige vrouw klem gereden en haar in hun auto getrokken. De vrouw, die opde fiets was, reed via de Dommelstraat richting de Kanaaldijk, waar ze in de gaten kreeg dat een auto haar vermoedelijk volgde. Daarom week ze van haar route af en fietste ze onder meer via de Geldropseweg, de Rochusstraat en Gasthuisstraat naar de Heezerweg.

Nadat de vrouw de auto was ingetrokken verzette ze zich hevig. Ze wist haar belager van zich af te houden waarna ze kans zag zich uit de op dat moment langzaam rijdende auto te laten vallen. Het slachtoffer vluchtte daarna te voet. In de auto zaten drie mannen.

Een van de daders is een blanke man van rond de dertig jaar oud. Hij had blond kort haar met een slag erin. De man had een normaal postuur, iets bredere schouders en is ruim 1.80 meter groot. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een donker T-shirt zonder opdruk maar met lange mouwen. De gebruikte auto is mogelijk een oud model BMW of Mercedes. Het betreft een hatchback ( met koffer) en het is een vijfdeurs model. De auto is donkerbeige tot bruin van kleur. De politie roept getuigen op zich te melden.
Provincie:
Tag(s):