vrijdag, 24. maart 2006 - 15:48

Vrouw overgoten met benzine en ontvoerd

Hoogezand

De politie heeft donderdagavond omstreeks 21.30 uur een 35-jarige man uit Hoogezand aangehouden. De man had zijn 27-jarige ex-vriendin uit Hoogezand ontvoerd. De vrouw werd rond half zes donderdagmiddag bij de Ambachtsweg in Hoogezand opgewacht en overgoten met benzine. Vervolgens heeft de man haar gedwongen om in een auto te stappen. Daarna is hij met haar weggereden. Een getuige kon de politie alarmeren.

De politie heeft direct een team opgestart. Diverse patrouilles hebben uitgekeken naar de betrokken auto. Ook is er actie ondernomen om de verblijfplaats van de man te achterhalen. Tijdens telefonisch contact met de verdachte, gaf hij aan de vrouw naar huis te brengen.

Vier uur na aanvang van de ontvoering, werd de vrouw in Hoogezand uit de auto gezet. Dankzij een snelle actie van de politie, kon de man worden aangehouden. De man is in verzekering gesteld. De vrouw is voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, waarna zij naar huis kon gaan. De politie stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):