dinsdag, 9. mei 2006 - 20:45

Vrouw overreden door vrachtwagen

Gorinchem

Dinsdagmiddag 9 mei is een 52-jarige vrouw uit Gorinchem zwaar gewond geraakt toen zij overreden werd door een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de kruising Grote Haarsekade/Koningin Wilhelminalaan.

Het slachtoffer kwam volgens getuigen met haar fiets uit de richting van de Marinus Spronklaan, de 57-jarige vrachtwagenchauffeur kwam vanaf de Koningin Wilhelminalaan. Op de kruising ontstond door nog onbekende oorzaak een aanrijding tussen beiden. De vrouw kwam hierbij onder de vrachtwagen terecht. Zij werd overreden over beide benen. De vrouw raakte korte tijd buiten bewustzijn. Toen hulpverleners ter plaatse kwamen was de vrouw weer aanspreekbaar. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenverklaringen en technisch onderzoek moeten uitsluitsel geven over de oorzaak van het ongeval. Er waren veel getuigen van het ongeval, waaronder een aantal jonge mensen die uit school kwamen. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en opgevangen door medewerkers van bureau Slachtofferhulp.
Provincie:
Tag(s):