zondag, 1. oktober 2006 - 15:54

Vrouw slaat snorfietser bloedneus

Zwolle

Vrijdag omstreeks 17.30 uur werd op de Van Wevelinkhovenstraat een 20-jarige vrouw uit Zwolle op de fiets aangereden door een onbekende snorfietser. De vrouw reed ter hoogte van de kinderboerderij in de richting van de Middelweg. Zij voelde dat zij werd aangereden, verloor haar evenwicht en viel op straat. Haar zoontje, die in een zitje voorop de fiets zat, kwam daarbij ook op de grond terecht.

Een man die achter haar fietste helpt de vrouw en vertelde dat zij door een scooter was aangereden. De bestuurder van de scooter reed door. De vrouw riep de scooterbestuurder nog na, waarop deze terug kwam rijden. De vrouw vroeg de man naar zijn naam en telefoonnummer, maar die wilde hij niet geven. De vrouw zei daarop dat ze dan de politie erbij wilde.

De scooterbestuurder wilde daar niet op wachten en startte zijn scooter. Hierop werd de vrouw kwaad en sloeg de scooterbestuurder een bloedneus waarop deze er vandoor ging.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Met name naar de man die de vrouw heeft geholpen met de fiets. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):