zondag, 18. juni 2006 - 11:53

Vrouw van bankje afgereden

Langerak

Een 68-jarige vrouw uit Groot-Ammers is van een bankje gereden en daarbij zwaar gewond geraakt. De vrouw zat op zaterdagmiddag 17 juni 2006 omstreeks 17.15 uur op het bankje langs de Wielweg in Langerak. Ze rustte uit van een fietstocht terwijl haar man even verder fietste. Over de Wielweg reed een tractor die linksaf de Tiendweg op wilde

Op het moment dat de 38-jarige tractorbestuurder uit Langerak draaide passeerde een auto links de tractor. Waarschijnlijk schrok de 21-jarige automobilist uit Rumpt van de tractor en zijn auto schoot links de berm in. Vervolgens botste de auto tegen het bankje waardoor de vrouw terechtkwam op het gras. Ze raakte zwaar gewond en heeft letsel aan haar pols en been.

Ook had de vrouw een hoofdwond en onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen of het slachtoffer inwendig letsel heeft. De auto schampte na de klap tegen het bankje nog een boom en kwam tot stilstand. Ambulancepersoneel kreeg hulp van de medewerkers van de traumahelikopter. De ambulance bracht het slachtoffer over naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Politiemensen van de Regionale Verkeers-ondersteuning stelden een technisch onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):