vrijdag, 15. september 2006 - 14:25

Vrouw van fiets geschopt; Politie zoekt getuigen

Emmen

Een tot nu toe onbekende jongeman heeft donderdagmiddag een 50 jarige inwoonster uit Emmen van haar fiets geschopt. De vrouw fietste samen met haar 11 jarig dochtertje over het fietspad van de Kerspellaan tussen de wijken Emmerhout en Angelslo. Toen ze drie voor hun rijdende fietsers wilde inhalen, trapte de buitenste van de groep tegen de vrouw haar bagagedrager waardoor ze kwam te vallen. De vrouw brak hierbij haar schouder.

Moeder en dochter hadden nog met de fietsbel aangegeven dat ze er langs wilden, maar daar reageerden de fietsers niet op. Uiteindelijk probeerden moeder en dochter via de berm de jongens in te halen.

Het gaat om drie jongens van ongeveer 13 tot 14 jaar oud. De jongen die de trap uitdeelde is ongeveer 1.70 m. lang, heeft kort zwart haar en een getinte huidskleur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een donkerkleurig t-shirt met korte mouwen met daarop aan de voorkant een witte tekst. De boorden van de mouwen van het t-shirt waren felgroen van kleur en hij droeg sportschoenen van het merk Puma. hij fietste op een zwarte opoe fiets met goudkleurige letters.

De jongen die in het midden fietste was iets kleiner, had blond sluik haar, droeg een blauwe spijkerbroek een felgroen t-shirt met korte mouwen en witte sportschoenen.
Een signalement van de derde jongen is niet bekend.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval of mensen die aan de hand van het signalement deze jongens herkennen. Zij kunnen bellen met de politie op het nummer 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):