zondag, 22. oktober 2006 - 20:25

Vrouw zwaargewond bij aanrijding

Kaatsheuvel

Zondagmorgen omstreeks 09.00 uur is op de Horst in Kaatsheuvel, bij een aanrijding een 22-jarige vrouw uit Tilburg, zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer is met hoofdletsel in zorgelijke toestand op de IC-afdeling van het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg opgenomen. Ook drie andere betrokkenen werden door de GGD overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bestelauto, bestuurd door een 69-jarige Dongenaar, reed zondagmorgen over de Horst, vanuit Kaatsheuvel richting Loon Op Zand. De bestuurder wilde kennelijk linksaf de toerit naar een hondenterrein oprijden. Hij kwam daarbij in aanrijding met een personenauto die uit tegengestelde richting kwam en rechtdoor reed in de richting van Kaatsheuvel. Deze auto werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Tilburg.

In de personenauto zat rechts voorin een 17-jarig meisje uit Udenhout en achterin zat een 15-jarig meisje uit Tilburg. De bestuurster raakte zwaar gewond. De inzittenden waren licht gewond. De bestuurder van de bestelauto heeft vermoedelijk gebroken ribben en een klein scheurtje in zijn borstbeen. Vanwege de ernst van de aanrijding werd ook de traumaheli gewaarschuwd. De brandweer kwam ter plaatse om de personenauto open te knippen. De GGD kwam met ambulances ter plaatse en heeft alle betrokken overgebracht naar het ziekenhuis.

Een verkeersongevallenanalist van de technische recherche is ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stellen. De bestuurster van de personenauto was kennelijk met haar reisgenoten op weg om deel te nemen aan een voetbalwedstrijd.
Provincie:
Tag(s):