donderdag, 7. december 2006 - 16:32

Vrouwen aan de dood ontsnapt

Een 43 - jarige automobiliste uit Gieten en een 37 - jarige vrouw uit Emmen zijn woensdagmiddag beide aan de dood ontsnapt op de N34. De vrouw uit Gieten, reed richting Emmen en moest plotseling uitwijken voor een auto die een vrachtauto aan het inhalen was. De vrouw belandde met haar auto in de berm en schoot vervolgens aan de andere kant van de weg de sloot in.

Toen zij de weg overschoot kwam zij in botsing met de auto van de vrouw uit Emmen, die in de richting van Gieten reed. Er raakte niemand gewond.

Om duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd, wil de politie graag in contact komen met de bestuurder van de donkerblauwe auto. Volgens getuigen zou de bestuurder van deze auto tussen twee vrachtauto's hebben gereden en haalde deze op een gegeven moment de voor hem rijdende vrachtauto in. De bestuurder van de blauwe auto reed in de richting van Gieten.

De politie wil ook graag in contact komen met de bestuurder van de vrachtauto die werd ingehaald. Ook getuigen die de politie nog niet heeft gesproken worden opgeroepen om alsnog contact op te nemen met de politie dit kan via het telefoonnummer: 0900 - 8844 of via de mail info@politie-drenthe.nl
Provincie:
Tag(s):