dinsdag, 21. november 2006 - 12:19

Website gemeente Utrecht vernieuwd

Utrecht

De website van de gemeente Utrecht , www.utrecht.nl , is vernieuwd. De gemeentelijke homepage bevat nu veel meer informatie dan voorheen in de vorm van actuele berichten, handige links en banners. Door aanpassing van het navigatiesysteem binnen de hele website kunnen bezoekers op een gebruiksvriendelijker wijze dan voorheen hun weg vinden. Tenslotte is de site aangepast aan de gemeentelijke huisstijl, die in 2006 is ingevoerd.

De homepage is geheel gewijzigd. De homepage bevat nu veel méér informatie, waardoor de weg naar de juiste achterliggende pagina's beter te vinden.

Binnen de gehele site is de navigatie aangepast. Het automatisch uitklappende hoofdmenu gaf bij veel bezoekers problemen, zo bleek uit gebruikersonderzoek. Nu wordt gewerkt met speciale navigatiepagina's, waarop een overzicht staat van links op onderwerp. Ook de dieperliggende menu's die horen bij een deelsite, hebben een verbeterslag ondergaan.

Tenslotte heeft de gemeente Utrecht in 2006 een nieuwe huisstijl ingevoerd. Deze huisstijl in de kleuren rood, wit en geel, geeft de gemeente één gezicht.
Provincie:
Tag(s):