dinsdag, 12. december 2006 - 9:14

Weer twee arrestaties in zaak vermiste Venraynaren

Venlo

De politie heeft maandagochtend twee personen aangehouden in het kader van het onderzoek naar de twee vermiste mannen uit Venray. Het gaat om een 32-jarige man uit Sevenum en een 17-jarige inwoner van Venlo die zijn aangehouden voor moord c.q. doodslag. Dit maakte de politie dinsdagochtend bekend.

Tevens werden in 3 woningen in Blerick, Venlo en Sevenum een doorzoeking gedaan. In Blerick werd een personenauto in beslag genomen.

De afgelopen week heeft de politie een 46-jarige man uit Venlo aangehouden in verband met overtreding van de Opiumwet. De man wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een hennepkwekerij in een pand aan de Poststraat in Venray. Daar werd door de politie op 11 mei van dit jaar een geruimde hennepkwekerij aangetroffen.Ook werden er bloedsporen aangetroffen.

De twee mannen – 19 en 23 jaar - worden sinds de nacht van woensdag 10 mei op donderdag 11 mei van dit jaar vermist. Sindsdien onderzoekt een rechercheteam van 17 medewerkers deze zaak. Politie en justitie doen momenteel geen verdere mededelingen in dit onderzoek.

Op 29 november werd in Tegelen een 44-jairge man uit het Duitse Brüggen aangehouden.
Provincie:
Tag(s):