zondag, 10. september 2006 - 14:48

Weer twee autobranden in Deventer

Deventer

Opnieuw zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Deventer auto's in brand gestoken. Overigens wordt aanstaande dinsdag in het programma Opsporing Verzocht van de Avro ook aandacht besteed aan de branden in Deventer.

Zondagmorgen rond 2.30 uur bleek er op de parkeerplaats aan de Zwaluwenburg een personenauto in de brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto grotendeels uitbrandde. Een tweede auto liep schroeischade op. Ongeveer een uur later kregen brandweer en politie de melding dat er twee auto's in de brand stonden op de Doornenburg. Ook deze twee auto's brandden grotendeels uit. Een derde auto raakte zwaar beschadigd.

In beide gevallen gaat de politie uit van brandstichting. Deze twee branden worden dan ook meegenomen in het onderzoek naar de diverse auto-, caravan- en camperbranden van de laatste maanden in Deventer.

Eventuele getuigen van de brandstichtingen van vannacht worden gevraagd om contact op te nemen met het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844.
Een anonieme melding kan gedaan worden via Bel M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):