zondag, 2. juli 2006 - 20:58

Wegwerkzaamheden Hoogeveenseweg N851

Meppel

Als gevolg van wegwerkzaamheden zal een gedeelte van de Hoogeveenseweg in Meppel in de nachtelijke uren gesloten zijn voor het verkeer. Op dinsdag 4 en woensdag 5 juli wordt gewerkt aan herstel van de deklaag op de kruispunten. Weggebruikers moeten vanaf 21.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends rekening houden met overlast. Voor beide dagen zijn omleidingsroutes ingesteld. In de afgelopen weken is ook gewerkt aan de vluchtheuvels waar de kleurlaag niet goed bleek te hechten. Dat werk wordt volgende week eveneens afgerond.

Op dinsdag 4 juli is de Hoogeveenseweg in de richting Meppel Centrum afgesloten voor verkeer. Het betreft het deel tussen de Bekinkbaan en het ziekenhuis. Het ziekenhuis en de huisartsenpost aan de Reggersweg blijven bereikbaar. Ook de oostelijke af- en toerit van de A32 (afrit 2 Meppel) is gedurende deze periode afgesloten.

Een dag later, op woensdag 5 juli, is de Hoogeveenseweg in de richting Rogat afgesloten. Het betreft hetzelfde deel tussen de Bekinkbaan en het ziekenhuis. Het ziekenhuis en de huisartsenpost aan de Reggersweg zijn bereikbaar. Ook de oostelijke af- en toerit van de A32 (afrit 2 Meppel) is gedurende deze periode afgesloten.

Gedurende de werkzaamheden op beide dagen zijn omleidingsroutes ingesteld die middels duidelijk herkenbare borden worden aangegeven. Bij slecht weer (regen) schuiven de wegwerkzaamheden één of twee nachten op.
Provincie:
Tag(s):