woensdag, 30. augustus 2006 - 19:27

Welkomstpakket voor nieuwe inwoners Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Nieuwe inwoners van de gemeente Sittard-Geleen worden voortaan welkom geheten met een speciaal inwonerspakket. Het welkomstpakket voor nieuwe inwoners is één van de initiatieven van de gemeente Sittard-Geleen om de dienstverlening en informatieverstrekking aan burgers verder te verbeteren. Bovendien wil de gemeente nieuwe inwoners op deze wijze een warm onthaal geven in hun nieuwe woonplaats.

Voortaan krijgen mensen die zich in één van de Stadswinkels inschrijven als nieuwe inwoner van Sittard-Geleen, het welkomstpakket direct overhandigd. Degenen die zich schriftelijk inschrijven, krijgen een kaart thuis gestuurd waarop staat aangegeven dat zij het welkomstpakket tegen inlevering van de kaart kunnen komen afhalen aan de balie van één van de Stadswinkels.

Het welkomstpakket bestaat, naast belangrijke informatie van en over de gemeente, uit een presentje en uitgebreid materiaal en toebehoren over culturele instellingen in de stad, zoals bijvoorbeeld: Museum Het Domein, de Stadsschouwburg, Muziekschool Artamuse, Biblionova en Sportstichting Sittard-Geleen.

Donderdag wordt het eerste officiële welkomstpakket uitgereikt door wethouder Ingrid Widdershoven in de Stadswinkel.
Provincie:
Tag(s):