donderdag, 29. juni 2006 - 8:31

Wereld-Buren-Dag

Ede

Zondag 2 juli wordt in het CineMec in Ede de Wereld-Buren-Dag gehouden. Dan beleeft de vrolijke dierenfilm Over the Hedge (de Nederlands gesproken versie heet Beesten bij de Buren) in CineMec zijn superfeestelijke voorpremière. CineMec zet de partytent op en steekt de barbecue vast aan!

Heb jij de beste buren van het land? Nodig ze uit en kom gezellig meefeesten. Last van een boze buurman? Neem hem mee, daar vrolijkt hij vast van op! Tijdens de Wereld-Buren-Dag pakt CineMec uit met buurtlekkernijen, een Beesten-bij-de-Buren-verrassing en beestachtig goede muziek waar de buren geen last van hebben. Bovendien kun je de burenbeesten uit de film ontmoeten en zelfs met hen op de foto! En natuurlijk zie je ook als eerste in Nederland de film.

Over the Hedge is de nieuwste film van DreamWorks (de studio die ook Shrek en Madagaskar heeft gemaakt) en een superleuke animatiefilm over een groep dieren die er na hun winterslaap achterkomt dat er een woonwijk om hun bos is gebouwd. Ontmoet de brutale wasbeer R.J., de gevoelige schildpad Verne en de hyperactieve eekhoorn Hammy.

Als je door hun ogen naar het leven in een buitenwijk kijkt, gebeuren daar wel heel rare dingen… De film draait zondag 2 juli in de Nederlands gesproken en in de originele versie. Daartussen is het Wereld-Buren-Feest. Entree: € 8,50 (NL- of OV-versie naar keuze én het Wereld-Buren-Feest)
Provincie:
Tag(s):