dinsdag, 13. juni 2006 - 13:18

Wethouder Smit zet uitblinkers in zonnetje

Loppersum

Wethouder H.H. Smit van Verkeer en Vervoer zet op donderdag 15 juni 2006 om 9.00 uur Rick Jans van OBS De Zandplaat in ’t Zandt en Dennis Schuurmans van CBS Roemte in Loppersum in het zonnetje. Beide leerlingen hadden nul fouten bij de schoolverkeersexamens voor zowel de theorie als de praktijk. De huldiging vindt plaats in de raadzaal, Raadhuisstraat 4 in Loppersum.

Er hebben 118 leerlingen van negen basisscholen in de gemeente Loppersum praktijkexamen gedaan. Het praktijkexamen vond plaats in het dorp Loppersum waar een route was uitgezet. Deze leerlingen hadden allemaal hun theorie-examen gehaald. Vier leerlingen hadden nul fouten voor het theoriegedeelte. Deze leerlingen zijn door 3VO beloond met een trofee "Verkeersbons 2006".

Voor het praktijkexamen hebben 39 leerlingen foutloos gereden. Twaalf leerlingen hadden teveel aftrekpunten en hebben daardoor het praktijkexamen niet gehaald.

Van de leerlingen met nul fouten voor hun theorie hebben er twee ook foutloos gereden. Deze twee personen zal de wethouder dus extra belonen
Provincie:
Tag(s):