dinsdag, 7. november 2006 - 8:51

Wethouder Snier opent WerkZat

Breda

Op woensdag 8 november geeft wethouder Snier de aftrap voor WerkZat in Breda Bibliotheek Breda en Volksuniversiteit de brede aa werken samen in WerkZat.
Breda maakt deel uit van een pilot die op 6 plaatsen in het land - Assen, Groningen, Arnhem, Hellevoetsluis en Amstelveen - plaatsvindt. In deze plaatsen kan men vanaf begin november lokaal kennis maken met de coachingsactiviteiten van WerkZat. Verschillende pilot-steden zijn al succesvol van start, op 8 november is het de beurt aan Breda.

WerkZat Breda bestaat uit activiteiten en WerkPlekken. De activiteiten zijn voor iedereen die toe is aan een verandering op het gebied van werk, zowel voor mensen die een baan hebben als voor mensen die (tijdelijk) zonder baan zitten. Of het nu gaat om een eigen bedrijf, een opleiding of het realiseren van een andere droom.

Naast de activiteiten zijn er in drie Bredase bibliotheken WerkPlekken ingericht voor informatie en internet. De WerkPlekken in Bibliotheek Noord, West en de Centrale bieden o.a. boeken, folders van partners, toegang tot www.werkzat.nl.

Om 20.15 uur start de Workshop ‘Wat wil ik?’. Een ervaren coach geeft een workshop over zelfanalyse en zelfkennis, vraagverheldering, weten wat men wil en het stellen en behalen van doelen.
Provincie:
Tag(s):