vrijdag, 1. december 2006 - 21:49

Wilde WNF-rit in nieuwe publieksattractie

Hilversum

Het Wereld Natuur Fonds neemt vanaf 1 december, als enige externe partnerorganisatie, deel aan de nieuwe “Beeld en Geluid experience� in Hilversum. Bezoekers kunnen in een meer dan levensgrote dolfijn of panda plaatsnemen om een zogenaamde ‘motion-ride’ te maken. Vanuit een bewegende stoel zien zij een spectaculaire natuurfilm en krijgen het gevoel zelf door de natuur te zwemmen, vliegen of lopen.

Het Wereld Natuur Fonds wil met haar wilde rit door de natuur bezoekers de schoonheid van de natuur laten ervaren. Op de wilde WNF-tocht door jungle, oceanen, savannes en ander natuurschoon komen ze indrukwekkende voorbeelden van wilde dieren en planten tegen. Door de ‘first person view’ voelt de kijker zich één met de camera.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid opent haar nieuwe publieksattractie op het Media Park per 1 december. Het instituut is archief, museum, en attractie in één. Op de “Beeld en Geluid experience� ondervinden bezoekers aan den lijve hoe hun wereld wordt gekleurd door de audiovisuele media. In het AV-archief van het instituut is ook beeldmateriaal van het Wereld Natuur aanwezig. Beeld en Geluid verwacht een topattractie te worden met minstens 150.000 bezoekers per jaar.
Provincie:
Tag(s):