vrijdag, 8. september 2006 - 14:03

Willem II komt te vroeg voor Kluivert

Patrick Kluivert zit morgen niet bij de selectie voor de uitwedstrijd tegen Willem II. PSV-trainer Ronald Koeman denkt dat de spits er nog niet klaar voor is. Eerst fit worden, dan pas spelen is het devies voor de voormalig aanvaller van Valencia.

"We zullen de situatie eerst bekijken en dan bepalen wanneer hij speelminuten gaat krijgen. Het is onze taak om hem op het juiste moment te brengen", zegt Koeman op de website van PSV. Voor het Champions League duel met Liverpool van dinsdag houdt Koeman wat Kluivert betreft een slag om de arm. "Liverpool zou een mogelijkheid kunnen zijn, aan de andere kant is dat natuurlijk het allerhoogste niveau. Daar zullen we ons over beraden."

In Tilburg II moet PSV het verder doen zonder Michael Lamey (scheenbeenblessure) en Diego Tardelli. De Braziliaanse nieuweling zit momenteel nog in zijn vaderland omdat zijn papieren niet in orde zijn. De verwachting is dat hij dit weekend naar Eindhoven komt. De andere twee aanwinsten Jan Kromkamp en Edison Mendez behoren wel tot de selectie van achttien man.
Categorie:
Tag(s):