maandag, 8. mei 2006 - 20:03

Win een kok

Vanaf maandag 8 mei kunnen inwoners van Flevoland voor allerlei informatie, adressen en nieuws over gezondheid, zorg en welzijn terecht op één adres: www.gezond-flevoland.nl. Ter gelegenheid van de start van het portaal Gezond Flevoland is er een prijsvraag uitgeschreven waar spectaculaire prijzen mee te winnen zijn, zoals een kok die thuis komt koken.

Het portaal biedt informatie over diverse gezondheidsonderwerpen, zoals gezonde leefstijl, opvoeden en gedrag, ziekte, gezondheidsproblemen en psychische problemen.

Het unieke van de website www.gezond-flevoland.nl is dat het meer biedt dan alleen deze betrouwbare informatie. Ook vindt men er een compleet actueel adressenbestand van alle organisaties op het gebied van zorg en welzijn in Flevoland.

Daarnaast bevat de website een activiteitenkalender, actuele items en nieuws. Dit alles op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn in Flevoland. Wanneer men bijvoorbeeld op zoek is naar informatie over kindermishandeling (wat is het, wat kun je doen), kan men ook zien waar men in de eigen buurt terecht kan voor persoonlijk advies.

In de week van 8 mei valt er bij alle inwoners van Flevoland een flyer van het portaal Gezond Flevoland in de bus, waarin nogmaals te lezen is hoe men kans maakt op één van de prijzen.

Het internetportaal Gezond Flevoland is een product van de Hulpverleningsdienst Flevoland, GGD. Alle informatie die er op te vinden is, is afkomstig van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geactualiseerd.
Provincie:
Tag(s):